Formularul de contact bate telefonul, chatul si emailul

Ei bine, este adevarat. Daca vorbim despre un site B2B, de servicii, in special, formularul de contact, in cele mai multe situatii, bate restul metodelor de comunicare. Poate pentru ca pot lasa mesaje mai lungi, poate este din cauza ca este o metoda oarecum deconectata, lasi mesajul si cineva revine, probabil de asemenea pe email, nu stiu.

Ce este in schimb adevarat este ca cele mai multe mesaje si solicitari de oferta vin prin intermediul formularului de contact si abia apoi vin telefoanele directe, mesajele de tip chat etc. De email, ce sa mai vorbim, sunt rare mesajele primite direct pe adresa de email.

Asta nu inseamna sa ignori alte metode, nici pe departe, pentru ca ele adauga usurinta de comunicare si ii incurajeaza pe cei care le prefera sa te contacteze. Ne-a sunat un domn odata si ne-a spus ca i-a placut ca pe siteul nostru a putut sa apese direct pe numarul de telefon si sa sune, simplu, fara sa se complice, era pe drum, a cautat pe telefon, a dat clic pe rezultatul din Google si apoi clilc pe numarul de telefon si…gata, am discutat!

Dar cu toate acestea, cele mai multe solicitari vin prin intermediul formularului de contact asa ca asigura-te ca ai un formular de contact simplu si functional!

Atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *