Au scazut vanzarile? De ce nu compensezi cu crearea unui site?

Au scazut vanzarile? De ce nu compensezi cu crearea unui site?

Niciodata nu a fost mai mare nevoia de prezenta in online. Este clar, restrictiile generate de pandemie, noile conditii economice la care trebuie sa ne adaptam, toate acestea ne pun in situatii noi, necunoscute.

Ne-am trezit dintr-o data…acasa, in imposibilitatea de a ne mai desfasura activitatea in felul in care o faceam pana acum. Bine, perioada aceea cu lockdown a trecut si speram sa nu mai fim pusi chiar in aceeasi situatie, dar totusi, este clar ca in noile conditii, este nevoie sa ne adaptam.

Este clar nevoie sa ne ducem activitatea pe internet, sa ne adaptam la mediul online, sa fim acolo si sa oferim serviciile intr-un mod profesionist.

Am avut discutii cu diversi clienti cu privire la crearea urmatorului Facebook, urmatorului Twitter, Pinterest, idei frumoase, oameni care doresc sa fie urmatorul antreprenor de Silicon Valley. Dar ce ne facem cu antreprenorul traditional, cu managerul unei firme traditionale, pus in situatia de a se adapta si de a performa in continuare, de data aceasta intr-un mediu nou?

Poate acum e momentul sa intri si tu in online, sa iti prezinti afacerea si serviciile intr-un mod profesionist, sa faci acel pas pe care nu l-ai facut pana acum.

Poate ca acum este momentul sa iti expui afacerea unei piete globale si, de ce nu, sa faci din momentul acesta un moment bun, care sa iti aduca pasul inainte in afacerea ta.

Suna bine? Hai sa discutam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *