Gazduire siteuri

Cauti firme gazduire siteuri in Pitesti sau Bucuresti?Apeleaza la firma noastra de web design

Serverele se afla intr-un datacenter de ultima generatie, cu linii electrice supradimensionate si redundante, surse neintreruptibile industriale si generator profesional pregatit sa sustina, in caz de necesitate, pe termen nelimitat capacitatea electrica necesara, solutii de racire profesionale si dimensionate mult peste necesarul maxim, in scopul asigurarii celor mai bune conditii pentru o functionare optima.

Data centerul se afla in Bucuresti, Romania, in spatiu monitorizat 24 x 7 x 365, unde accesul se face cu card magnetic, cu sisteme de monitorizare a temperaturii si umiditatii.

Iti siguram toate conditiile tehnice necesare pentru functionarea optima a unui site, o modalitate optimizata de comunicare si rezolvare a solicitarilor

Rezervarea numelui de domeniu

Tuturor clientilor nostri le oferim consultanta, la cerere, pentru rezervarea unui nume de domeniu potrivit. De asemenea, asiguram intermedierea gratuita a rezervarii numelui de domeniu de la autoritatea emitenta, in numele clientului.

Crearea si configurarea conturilor de email

In baza rezervarii si parcarii unui nume de domeniu, putem crea, la cerere, un numar de adrese de email de forma adresa@numedomeniu.ro