Cine suntem noi?

Suntem o ECHIPA!

O ECHIPA antrenata si experimentata datorita timpului petrecut impreuna, datorita proiectelor dezvoltate, rutinata de disputele tehnice generatoare de idei, o ECHIPA unita de aceleasi valori si aspiratii, de pasiunea pentru online si de respectul pentru ceea ce facem.

Ne concentram pe crearea celei mai bune solutii de comert online din Romania si in acelasi timp pe oferirea unor solutii generice de calitate, care sa aduca afacerilor partenere valoare pe termen lung.

Mediul nostru de dezvoltare il reprezinta internetul, cu tot ce reprezinta el, de la productie pana la noile forme de promovare, specifice mediului online.

Din punct de vedere juridic, firma este organizata sub forma unei Societati cu Raspundere Limitata, cu capital integral romanesc, este inregistrata la Registrul Comertului din judetul Arges, in municipiul Pitesti.

Descarca prezentarea firmei in format PDF

Asa ca daca te intrebi cine face siteuri in Pitesti, raspundem cu toata increderea: noi!

Pornind ca o firma de web design in Pitesti, principala activitate a firmei consta in dezvoltarea magazinelor virtuale, a siteurilor de prezentare, precum si planificarea si rularea campaniilor de promovare prin mijloace specifice mediului online. Pentru magazinele virtuale si pentru siteurile dezvoltate de noi, oferim servicii de gazduire pe serverele noastre.

De asemenea, oferim servicii de creatie si tiparire a materialelor promotionale, cum ar fi: pliante, mape de prezentare, flyere, precum si materiale de prezentare specifice mediului virtual (flyere PDF pentru o buna reprezentare a firmei in comunicarile pe email), etc.

Cu o echipa tanara dar experimentata, cu experienta ultimilor 10 ani petrecuti in mediul online, societatea noastra ofera servicii IT atat clientilor din tara cat si din strainatate, iar principala motivatie o reprezinta satisfactia clientilor.

Experienta tehnica acumulata prin dezvoltarea numeroaselor proiecte si o buna comunicare cu clientii creaza premisele atat de necesare bunei desfasurari a lucrarilor.

Tineretea echipei aduce dupa sine permanenta sete de studiu si o nemasurata curiozitate si dorinta de afirmare, ceea ce face ca tehnologiile folosite sa fie dintre cele mai actuale, iar solutiile gasite sa se remarce prin creativitate si originalitate, foarte necesare de altfel si mereu prezente in domeniul nostru de activitate.

Creare siteuri web in Pitesti. In Arges, in Pitesti, siteurile web se creeaza la Argebit