Argebit, o firma de web design in Pitesti cu rezultate excelente

Cand am inceput activitatea de creare a siteurilor web, sau web design, asa cum este in mod simplist numita, ca firma, pasind in lumea antreprenoriatului, ne-am propus pur si simplu sa facem aceleasi lucruri frumoase pe care le stiam si le faceam de atatia ani, adica sa aducem valoare cat mai multor clienti, cat mai multor oameni care, daca se poate, sa ne devina si prieteni. De aici si mottoul nostru, „siteuri cu valoare adaugata”. Valoare, pentru ca despre asta e vorba in prestarea de servicii.

Am inceput ca o firma de web design in Pitesti, o piata relativ mica, dar care avea nevoie de serviciile noastre. Si astazi birourile firmei sunt tot aici, dar activitatea noastra s-a extins, la inceput prin iesirea in afara orasului, apoi in afara tarii. Suna pompos, dar astazi deservim firme locale, precum si din intreaga tara, dar si clienti din Danemarca, Spania, Elvetia, Italia, Franta, USA, Norvegia si suntem in continuare curiosi ce piete vom accesa.

Aproape din primele zile, de la crearea de siteuri de prezentare generaliste, ne-am indreptat catre o piata specializata, anume crearea magazinelor online, dar nu pe platforme open source, ca majoritatea cmopetitorilor nostri ci, mai greu, am ales tabara producatorilor prin dezvoltarea platformei de comert online Shopernicus, o platforma dedicata, specializata care astazi se afla in spatele a peste 100 de magazine din tara si din strainatate.

Astazi, alaturi de firma noastra sta o baza frumoasa de clienti, atat din Pitesti dar si din tara si din afara carora le sustinem zi de zi afacerile online. Suntem aici, activam pe piata locala, printre clientii nostri, zi de zi, raspunzand solicitarilor curente si incercand in acelasi timp sa propunem solutii eficiente, avangardiste, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Asa incat, daca ati ajuns in punctul in care sunteti din Pitesti si sunteti in cautarea unei firme de web design, aruncati o privire pe portofoliul nostru, dar si pe celelalte canale de promovare ale firmei, cum ar fi pagina Argebit de pe Google MyBusiness, pagina de Facebook a firmei, canalul de YouTube.

De asemenea, daca doriti sa discutam direct, ne puteti gasi la birou, de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00, in Pitesti, Calea Campulung nr 48C, judetul Arges, cod postal 110147.

..si am creat siteuri pentru o multime de firme din Pitesti

Incet incet, din ce in ce mai multe firme au apelat la noi. La inceput lucrurile au fost mai grele, pentru ca, nu-i asa, inca nu auzise nimeni de noi, dar astazi, nu-i asa, tinem minte ca…

in Arges, siteurile se fac la Argebit! Si bineinteles, in orasul nostru in primul rand, in Pitesti

Natalia a apelat la echipa Argebit pentru a-i scoate afacerea in fara clientilor din Pitesti
NataliaPerdele.ro, servicii de design interior in Pitesti

Un site deosebit, pentru un client deosebit - NataliaPerdele.ro, firma de design interior in Pitesti a apelat la serviciile echipei Argebit, fiind un client venit din recomandarile clientilor. Chiar si astazi siteul Nataliei are un loc in portofoliul firmei noastre, culorile alese, layoutul, feelingul general pastrandu-se proaspete si azi

Semiramis Trans, una din firmele de prim rang din domeniul logisticii a apelat la Argebit
SemiramisTrans.ro, logistica Pitesti

O firma de transport cu greutate si traditie in Pitesti, SemiramisTrans, a apelat la serviciile firmei noastre pentru crearea unui site care sa reprezinte dezvoltarea actuala a companiei, un site care sa prezinte intr-o lumina corecta firma si activitatea acesteia. O colaborare foarte stransa intre echipa noastra si managementul Semiramis a dus la obtinerea unui rezultat mai mult decat fericit! Si astazi Semiramis se afla in portofoliul nostru si revine in mod curent pentru diverse servciii legate de siteul web

Alesa.ro, magazin online de posete din piele

Alesa.ro, un minunat magazin online cu posete de dama din piele naturala este unul din exponenti portofoliului Argebit. Bazat pe platforma Shopernicus, pltforma de comert online dezvoltata in cadrul firmei in ultimii 7 ani de zile, Alesa.ro este un proiect secundar al firmei Argebit, un proiect de portofoliu prin definitie, rolul lui fiind acela de a pune la incercare din persectiva unui administrator al unui site de vanzari toate functionalitatile platformei noastre. Proiectul astfel dezvoltat depaseste cu mult granitele unui serviciu de web design prin complexitatea solutiei integrate, prin functionalitati, prin solutia de business in sine.