Servicii de mentenanta siteuri si asistenta tehnica

Serviciul de intretinere, mentenanta se refera la asigurarea asistentei tehnice de specialitate ori de cate ori este nevoie (in baza unui contract lunar cu un numar fix de ore rezervate), fie ca este vorba despre interventii concrete pe site, sau de asistenta tehnica sau consultanta.

In urma incheierii unui contract de intretinere, va asigurati ca modificarile pe care doriti sa le efectuati pe perioada contractului, precum actualizari de continut, devirusari, corecturi, crearea de bannere, plasarea de bannere pe site, adaugare de noi functionalitati etc vor avea un cost mic, fix, lunar, asigurandu-va astfel o baza de calcul exacta si protejandu-va de cheltuieli neprevazute in momentul realizarii siteului, cheltuieli prilejuite de actualizari neprevazute.

In acelasi timp, in baza unui contract de mentenanta, solicitarile dvs vor fi tratate cu prioritate.

De asemenea diversele operatii tehnice precum crearea mailurilor, deblocarea lor in caz de situatii punctuale, configurarea mailurilor pe calculatorul local sau pe telefon, asistenta tehnica la distanta prin aplicatii precum Zoom, AnyDesk etc, vor fi rezolvate de echipa noastra.

Ulterior realizarii unui site, primiti intretinere gratuita in functie de pachetul achizitionat

In functie de pachetul comercial pentru care ati optat in momentul realizarii siteului, ulterior predarii lucrarii, pentru o perioada stabilita in pachetul de realizare a siteului veti primi o perioada de mentenanta si asistenta gratuite, pentru a corecta si a completa eventuale elemente omise in momentul crearii siteului (clientul a uitat sa trimita anumite poze, mai doreste o pagina pe site, suna sa intrebe cum se facea o anumita operatie, doreste inlocuirea unor date actualizate intre timp etc)

Asistenta tehnica gratuita prin email, in 48 de ore sau rapida, in baza unui contract de intretinere

Ulterior realizatii unui site web oferim clientilor:

  • asistenta tehnica si comerciala gratuita, pe perioada nedeterminata, prin email, intr-un termen de cca 48 de ore
  • asistenta tehnica rapida, prin WhatsApp sau telefon, in baza unui contract de mentenanta.

Important:

  • Numarul de ore acoperite de contract, precum serviciile oferite se stabilesc in baza pachetul ales de beneficiar.
  • Dezvoltarile suplimentare care nu sunt acoperite de contractul de mentenanta se estimeaza si se factureaza separat, in conditii favorabile clientului.
  • Contractul nu are perioada determinata, clientul poate renunta in orice moment, in masura in care considera ca nu are nevoie de asistenta.

Servicii cuprinse in pachetele de mentenanta siteuri

Suport telefonic si WhatsApp

In oricare pachet, se considera interventie sau durata orara. In afara pachetelor de mentenanta, suportul tehnic se ofera pe mail.

Consultanta

Unul din cele mai accesate servicii este pur si simplu consultanta “la liber”, discutii telefonice libere pe tema dezvoltarii afacerii web. Ce anume este bine sa faci? Un furnizor te-a sunat sa iti propuna sa adaugi pe site un modul, un banner. E bine? Nu e recomandat?

Modificari continut site

Adaugarea de pagini noi, modificari de meniuri, adaugarea de poze in galerie, adaugarea de produse noi, modificari telefoane, harta, adaugarea de puncte de lucru, adaugarea de informari, noutati, aspecte legislative etc

Updateuri platforma pe care e realizat siteul, module, macheta grafica

Pentru a beneficia de o buna protectie in fata atacurilor, precum si de functionalitatile nou adagate, siteurile web au nevoie sa fie constant actualizate, atat la nivel de platforma in sine, cat si la nivel de module si uneori, in fuctie de site, la nivel de macheta grafica. Actualizarea se face in momentul interventiei, odata pe luna. Exemplu: daca luna aceasta am avut 5 interventii pe site, in cadrul uneia din interventii, daca acest lucru este necesar, se face si actualizarea platformei si a modulelor, a machetei etc. Acest lucru este la latitutinea echipei noastre, este posibil ca anumite updateuri sa nu fie dorite sau momentul sa nu fie bun.

Adaugarea de module pe site

Adaugarea in administrare, acolo unde este posibil a diverselor module, precum backup, cache etc, in cazul in care nu exista. In cazul in care modulele dorite au un cost, acesta se achita de catre beneficiar separat catre furnizor.

Modificari grafice

Crearea de bannere grafice pentru site, diverse modificari grafice ale machetei siteului

Integrari diverse

In cadrul proceselor de marketing este necesara integrarea a diverse coduri furnizate de serviciile externe, de ex adaugarea codului de contorizare a traficului, codurile de urmarire a conversiilor, de urmarire a vizitatorilor pe alte siteuri sau pe Facebook – retargeting etc. Anumite integrari nu intra in pachetele de mentenanta, se discuta separat.

Remedieri diverse

Beneficiarul primeste de asemenea userul si parola de administrare. Este posibil ca in procesul de editare a siteului, acesta sa “strice” ceva pe site. Corecturile, reparatiile sunt incluse in pachetele de mentenanta.

Devirusari in caz de atac informatic

In cazul in care siteul este atacat, virusat si eventual blocat de Google, marcat ca site potential periculos, procesul de devirusare, corectare si informare a Google este inclus in pachetul de mentenanta. In afara pachetului de mentenanta, devirusarea sitelui porneste de la pretul de 350 de lei + tva, in functie de dificultate.

Suport configurare si depanare email

Configurarea si depanarea emailului pot reprezenta o adevarata provocare, in functie de dispozitivul pe care se configureaza emailul. In pachetele de mentenanta se ofera suport si eventual chiar configurarea emailului pe calculatorul clientului printr-un soft de tip asistenta la distanta, gen AnyDesk.com sau TeamViewer.com

Citeste mai multe despre serviciul de intretinere al unui site si de ce este foarte important sa ai langa tine o echipa dedicata.

Vrei sa afli cat costa siteul tau?

Daca iti place ce vezi in pagina aceasta si vrei sa afli cat costa siteul tau, logoul, magazinul tau online, trimite cererea ta prin intermediul formularului de mai jos sau da-ne un telefon la numarul

0723-635.639

    Acest site este protejat de reCAPTCHA and de Google Privacy Policy si Terms of Service