Cat costa un site pentru o firma de transport?

Intrebarea nu este cat costa un site pentru o firma de transport international ci care este scopul, ce vrei sa faci cu el, ce functonari are, cate limbi sunt, ca de exemplu:

Siteul unei firme de transport, in primul rand trebuie sa aiba functia principala de a prezenta activitatea, trebuie sa fie un site de prezentare, evident. Fie ca vorbim despre transport de marfa sau transport de persoane, aspectul acesta nu prea se schimba.

Ce lucruri influenteaza pretul unui site de transport?

Prezentarea firmei trebuie facuta bine, coerent, pentru ca de multe ori, siteul are rol de carte de vizita, adica potentialii clienti pot intra pe site sa se informeze cu privire la firma si in acest caz, este bine ca siteul firmei de transport sa fie bine realizat, cu un aspect grafic curat, coerent cu identitatea vizuala a firmei.

Care este pretul unui site de transport?
Siteul firmei Romsped Cargo, firma de transport international din Pitesti

Pentru ca de cele mai multe ori activitatea de transport se realizeaza pe international, probabil vei dori siteul in mai multe limbi. Cand realizam un site in mai multe limbi, cum este de exemplu siteul realizat pentru Romsped Cargo, exista un efort real de a realiza siteul in alta limba sau alte limbi, dupa caz, pentru ca, de cele mai multe ori, siteul practic se poate duplica (prin intermediul pluginurilor specifice, pentru ca nu mai vorbim despre duplicare fizica old school)

Realizare site firma de grupaj, transport international de marfa, Foxtrans.ro

Efortul nu se opreste in momentul in care ai terminat de realizat siteul in alta limba, mentenanta unui astfel de site este mai complicata dupa, pentru ca orice informatie pe care doresti sa o schimbi, trebuie facuta in toate limbile. Inainte de a scrie acest articol am actualizat un site realizat in 5 limbi, actualizand un numar de telefon care aparea in site in mai multe locuri.

Siteul firmei de transport international Semiramis Trans Pitesti
Cat costa siteul unei firme de transport international? Aici avem siteul firmei Semiramis Trans din Pitesti

Siteul este corect facut, sunt componente reutilizabile, traduceri realizate sincronizat, siteul are panou de administrare, dar cu toate acestea, modificarea numarului de telefon a durat cca 30 de minute. Suna ciudat? Ei bine, este realitatea.

Daca ai nevoie de formulare de incarcare/descarcare, daca ai nevoie ca clientii tai sa completeze anumite informatii, de unde ridici, la ce locatie, cate colete, ce greutate, ce volum, atunci vorbim de formulare complexe ce trebuie integrate in site si, din nou, in cazul in care siteul este realizat in mai multe limbi si acestea trebuie traduse.

Traseele tebuie afisate clar, daca vorbim de un site de transport persoane, sau macar rutele generale daca transportul se poate face personalizat pentru clienti mari, in cazul transportului de marfa. In orice caz, regulile logisticii internationale impun comunicari si contracte ferme in afara siteului, dar aspectele generale trebuie afisate.

Sunt multe lucruri care trebuie avute in vedere in momentul in care realizam un astfel de site si la intrebarea cat costa un site pentru o firma de transport nu se poate raspunde usor cu un pret generic, trebuie avute in vedere astfel de aspecte, dar daca administrezi o firma de transport international, tiruri, soferi si trasee si contracte particulare, stii cu siguranta acest lucru.

De aceea, te invitam sa ne contactezi sa facem o calculatie si sa stabilim impreuna cat costa un site pentru firma ta de transport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *