Cat costa un magazin virtual?

Intrebarea cu cat costa un magazin virtual e la fel ca cea cu cat costa un site, nu se poate raspunde direct la ea, pentru ca preturile difera in functie de ce doreste clientul.

Motivul pentru care nu se poate raspunde direct si usor la aceasta intrebare face parte din politica de realizare a lucrarilor in firma noastra, altfel spus, ceea ce vindem noi este un site final, adaptat nevoilor clientului si nu licenta pentru un pachet software.In cazul in care am vinde licenta pentru magazinul virtual propriuzis, fara personalizare, am putea stabili un pret, l-am putea afisa pe siteul nostru si am putea probabil raspunde mai usor la intrebarea de mai sus cu cat costa magazinul online (care dincolo era mai ieftin, vorba reclamei) pentru ca in mod teoretic, efortul nostru ar fi sa copiem siteul pe un domeniu, sa il instalam acolo, dupa care sa dam clientului magazinul spre utilizare, configurare, dupa cum doreste. In acest fel, poate am optimiza procesul de lucru, intreaga instalare a siteului implicand o munca de 15 minute probabil, precum si pe cel comercial, punand un pret pe licenta (este de altfel posibil ca la un moment dat sa oferim si aceasta posibilitate de achizitionare a unei licente, pentru un magazin virtual „standard”)

Tot nu am inteles de ce nu puteti sa imi raspundeti concret cat costa magazinul virtual…

Bun. In momentul in care semnam un contract cu un client, ii personalizam magazinul in functie de nevoile specifice ale afacerii, livrandu-i astfel un site care sa se muleze perfect pe cerintele concrete ale afacerii sale.

Din acest motiv, volumul de munca poate fi diferit de la o implementare la alta. Am avut clienti care au cerut magazine standard si am avut clienti care ne-au cerut lucruri pe care nici nu ni le puteam imagina si carora nu le puteam intelege in primul moment utilitatea, dar la care clientul a tinut foarte mult, pentru ca in domeniul lui de activitate, asa se fac lucrurile…

Ce incercam in momentul in care realizam o lucrare este sa oferim clientului ceea ce doreste, ceea ce are nevoie incat in momentul in care ii predam siteul, acesta sa raspunda complet si corect nevoilor sale.

Pana acum am reusit sa raspundem cu succes cererilor, motiv pentru care majoritatea clientilor nostri semneaza dupa predarea magazinului virtual un contract de intretinere, pastrand in acest fel o stransa colaborare, ceea ce noua ne aduce multumirea faptului ca am predat o lucrare facuta bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.