Valori in care credem

Viziune

Ne dorim sa putem schimba ceva pe internetul romanesc
Am stabilit impreuna ca, intr-un fel sau altul, sa cream PROIECTE DEOSEBITE, INOVATIVE, sa fim implicati in proiecte care sa aduca o schimbare. Ne dorim sa fim in spatele urmatorului proiect pe care il admirati, sa fim creatorii urmatorului site important, util, functional, eficient si frumos, in spatele urmatoarei super-afaceri online!

Este o bucurie pentru noi ca in discutiile din birou sa descoperim ca motorul energiei noastre zilnice este mandria de a fi creatorii unui proiect deosebit si nu incasarile lunare.

Ne dorim sa punem un semn pe internetul romanesc, sa cream acel ceva de care sa fim mandri, sa putem spune cu mandrie NOI AM FACUT ASTA!

Valori

Comunicare

Credinta noastra de capatai este ca cele mai multe probleme ce apar zi cu zi se datoreaza lipsei de comunicare sau unei comunicari defectuoase. De aceea, una din preocuparile noastre majore este incercarea de a pastra in permanenta o foarte buna comunicare cu clientii nostri.

Calitate

Fiecare lucrare trebuie sa fie buna, fiecare lucrare trebuie sa fie una de portofoliu, pentru ca in spatele ei se afla munca noastra, timpul, banii si asteptarile clientilor.

Pasiune

Facem parte dintre aceia care pun suflet in tot ceea ce fac, oameni pentru care internetul nu reprezinta numai un loc de munca, ci reprezinta un mod de viata, o lume in desfasurare, un univers paralel. Deja suna pasional, nu? Dar acesta este adevarul…

Seriozitate

Stim cat de importanta este afacerea Dumneavoastra pentru ca o cunoastem pe a noastra. De aceea tratam problemele cu seriozitate pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, atat in privinta rezultatelor obtinute, cat si a termenelor de executie a lucrarilor