Un site cere timp pentru a se dezvolta, inarmati-va cu rabdare!

Siteuri web…Hmm, ce lume frumoasa, chiar mirifica, as putea spune! Poti sa te imbogatesti de maine, cu minim de costuri si implicare! Vorba aceea, cat sa coste un site? Si oricat ar costa, iti scoti banii cu siguranta in cateva zile, asa am auzit. Trebuie sa aflu si eu repede cat costa un site si sa imi fac unul! Lume online, vin acum!

Ei, bine, nu vreau sa va dezamagesc, dar am s-o spun totusi: nu este nici pe departe asa de simplu!

De fapt, lumea internetului nu este chiar o lume pentru visatori, iar motivele sunt simple: siteurile sunt reprezentarea electronica, virtuala, a entitatilor economice din lumea reala.

Sunt convins ca firma dvs nu s-a ridicat intr-o singura zi, cu un minim de cheltuieli si efort. Sunt convins ca a durat o perioada lunga pana lucrurile au inceput sa se lege, ca ati pus caramida peste caramida, ca ati lucrat la birou uneori pana noaptea tarziu incercand sa faceti lucrurile sa mearga, intr-un cuvant, ati depus efort!

Nu spun ca in ceea ce priveste construirea unui site veti avea de depus acelasi efort ca in cazul construirii afacerii dvs, dar este foarte important sa intelegeti ca pentru a obtine un rezultat in urma construirii siteului trebuie sa depuneti efort, sa fiti implicat si sa aveti rabdare.

Siteurile trebuie promovate pe toate caile, trebuie actualizate de cate ori aveti ocazia. Ele pot fi  birouri virtuale excelente, magazine online, pliante online foarte eficiente, dar, de orice tip ar fi, siteurile cer timp si implicare, eforturi de marketing si multa, multa rabdare. Si, daca siteul dvs primeste toate aceste lucruri, va creste frumos si se va transforma intr-un partener de incredere, intr-un furnizor de afaceri profitabile care va va fi alaturi pentru foarte mult timp, zi si noapte. Daca il veti lasa in stadiul in care vi l-a predat firma de web design, siteul nu se va dovedi a fi altceva decat un pasiv, o cheltuiala, sau, in cel mai bun caz, o carte de vizita. Atat.

Nu lasati sa se intample acest lucru. Transformati chiar azi siteul dvs intr-un activ eficient, intr-o modalitate primara de comunicare care sa reflecte in totalitate imaginea firmei dvs, asa cum doriti sa o comunicati mediului exterior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *