Cat costa un site de panouri solare fotovoltaice?

Din cand in cand ne intreaba cate un potential client cat costa un site de panouri solare sau de panouri fotovoltaice, pentru ca vorbim, pana la urma despre produse diferite, nu?

De-a lungul timpului am discutat de multe ori despre acest lucru si, de asemenea in portofoliul nostru puteti regasi mai multe astfel de siteuri, printre care LeosEnergies.ro, e-Solare.com sau Solenex.ro. Fie ca vorbim de siteuri de prezentare, cataloage de produse sau magazine online de panouri solare complexe, gasim solutii.

LeosEnergies.ro, un site de tip destinat panourilor fotovoltaice din zona Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Valsanesti

Siteul LeosEnergies.ro a fost o realizare complexa, un site de tip catalog de produse, produse impartite pe categorii, cu prezentarea detaliata a produselor, dar fara posibilitatea de cumparare, deoarece nu vorbim despre un magazin online, ci despre un catalog de produse.

Cat costa un site de panouri solare fotovoltaice

Siteul LeosEnergies.ro imbina prezentarea de produse cu prezentarea firmei si a serviciilor oferite.

Contractul a implicat realizarea siteului din punct de vedere tehnic si estetic, precum si conceperea completa a textelor si realizarea logoului. Datorita faptului ca am avut parte de o colaborare frumoasa cu beneficiarul, am adaugat din partea noastra o optimizare a textelor si a siteului pentru o buna indexare in motoarele de cautare pe criterii de cautare specifice, locale, precum panouri solare Curtea de Arges, panouri fotovoltaice Pitesti, panouri solare Mioveni si alte asemenea.

Am inscris siteul in Google Search Console si am adaugat codul de urmarire a vizitelor, Google Analytics si siteul a fost foarte repede indexat in Google si s-a pozitionat excelent, in prima si a doua pagina Google pentru cautarile urmarite, spre satisfactia beneficiarului si bucuria noastra.

Siteul are, in mod evident, o reprezentare fizica, firma care oferta efectiv serviciile de montare panouri solare fotovoltaice, spunem asta asa, ca sa intelegem ca realizam siteuri reale pentru antreprenori reali, cu scopul de a-i ajuta sa isi creasca vanzarile.

e-Solare.com, magazin online de panouri fotovoltaice

Magazinul e-Solare.com a fost, la randul lui o provocare din multe puncte de vedere, tehnice, de gestionare de resurse si de proiect in general. O reusita care ne bucura si astazi si un reper pentru multi clienti de-ai nostri care ne suna sa ne intrebe cat costa un site de panouri solare precum acesta.

Magazinul este realizat in baza platformei de comert online Shopernicus, platforma dezvoltata in cadrul firmei si, pe langa functionalitatile platformei, contine o serie de functionalitati particulare, dintre care observam calculatorul de oferta personalizat care permite trimiterea catre administratorii siteului o calculatie orientativa a necesarului din punctul de vedere al clientului.

Firma din spate, Petawatt Energia (Facebook aici), detine in Pitesti propriul depozit de panouri solare fotovoltaice si accesorii specifice, fiind in masura sa livreze din stoc sau la comanda sistemele complete de care aveti nevoie.

Suna a reclama? Ei bine, nu e. Este realitatea.

Astfel de siteuri realizam zilnic si tot zilnic ne intreaba lumea cat costa un astfel de site, fie el de panouri solare, de vanzare de mobila sau un site pentru o firma de constructii, dar raspunsul poate sa difere foarte mult, in functie de ce se doreste, de tipologia siteului, de nivelul de design, de functionalitatile particolare, cum ar fi calculatorul de necesar de la e-solare.com

Chiar si in aceasta scurta prezentare ati putut vedea si cataloage de produse si magazine online unde functionalitatile si implicit pretul difera

Vrei sa afli cat costa siteul tau?

Daca iti place ce vezi in pagina aceasta si vrei sa afli cat costa siteul tau, logoul, magazinul tau online, trimite cererea ta prin intermediul formularului de mai jos sau da-ne un telefon la numarul

0723-635.639

    Acest site este protejat de reCAPTCHA and de Google Privacy Policy si Terms of Service