Despre cum am re-creat siteul pentru materiale de constructii pentru acoperisuri Invelitori.ro

Despre cum am re-creat siteul pentru materiale de constructii pentru acoperisuri Invelitori.ro

…am creat un site nou pentru depozitul de tabla metalica, tigla si accesorii pentru acoperisuri din Pitesti – siteul Centrului Zonal de Invelitori Build One

Pai cam asa. Re-creat, acesta este cuvantul, pentru ca de creat, am creat siteul acum ani de zile, dar a ramas undeva intr-un colt de internet, uitat. Ei bine, lucrurile s-au schimbat intre timp, siteul a devenit important in contextul noii strategii de marketing a firmei care se afla in spatele proiectului, respectiv Build One AG, clientul, care va sa zica.

Siteul este pozitionat ca showroomul online al Centrului Zonal de Iinvelitori al Build One AG, functionand ca interfata pentru cele 2 puncte de lucru din Pitesti, ambele cu echipe proprii, depozite complet aprovizionate si spatii de productie.

Siteul a trebuit, in mod evident, sa respecte cerintele tehnice actuale, sa fie responsive, adica adaptat deviceurilor mobile, ceea ce nu mai este o noutate, in mod evident, ci o normalitate. Am prezentat, de asemenea, oferta de servicii a firmei, evident, realizarea de acoperisuri pe zona de sud, Muntenia, cu pornire din Pitesti. Simplu, nu?

Produse, servicii, furnizori de marca stau in spatele clientului si sustin oferta de produse, iar noi a trebuit sa prezentam acest lucru, inca din prima pagina:

Marci de renume, prezentate inca din prima pagina pe siteul creat pentru Centrul Zonal de Invelitori Build One

Am considerat util sa prezentam rapid si util oferta de produse, pentru a ajuta clientul sa ajunga repede, repede la produsele dorite, pentru ca atunci cand te arde nevoia si ai oamenii pe casa, e important sa obtii repede produsele dorite, iar pentru aceasta am prezentat produsele cele mai recente inca din prima pagina, dar si categoriile cele mai populare direct in meniul rapid.

Siteul se doreste a prezenta o gama larga de produse, de aceea, procesul de introducere a gamei de produse este unul permanent si se desfasoara cu concursul echipei Build One. Altfel spus, mai simplu, colegi din echipa Build One participa zi de zi, activ, la actualizarea gamei de produse. Si asta este un lucru foarte bun!

Am considerat ca este util sa prezentam promotiile curente, dar si detalii tehnice, grupate, pentru tigla metalica, pentru tabla prezentata, toate intr-un mod usor de actualizat de catre noi si de accesat de catre client. Am prezentat echipa, locatiile, fotografii cu locatiile, cu membrii echipei, toate pentru a sublinia cat mai bine faptul ca Invelitori.ro este cu adevarat locul de unde poti sa iti cumperi tigla metalica in Pitesti, tabla click, faltuita sau tigle. Clar!

Vrei sa afli cat costa siteul tau?

Daca iti place ce vezi in pagina aceasta si vrei sa afli cat costa siteul tau, logoul, magazinul tau online, trimite cererea ta prin intermediul formularului de mai jos sau da-ne un telefon la numarul

0723-635.639

    Acest site este protejat de reCAPTCHA and de Google Privacy Policy si Terms of Service

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *