Shopernicus, in topul celor mai utilizate platforme de comert online din Romania

Astazi ne-am bucurat sa aflam ca Shopernicus, platforma de comert online dezvoltata de noi, platforma din patele serviciului de creare magazin online, s-a clasat pe locul 23 in topul platformelor de comert online utilizate in Romania. Dat fiind faptul ca topul ia in considerare toata plaja platformelor de comert online utilizate in Romania, atat platforme romanesti cat si straine (gen Prestashop, Open Cart  etc), locul obtinut suna si mai bine.

De mentionat de asemenea ca in top 10 se afla o singura companie romaneasca si ca acea companie nu ofera servicii custom.

Topul a fost realizat de Agile Media si mentionat de asemenea de ecompedia.ro.

Pentru clarificare, din siteul Agile Media, Agile Media este prima agentie din Romania care monitorizeaza continuu toate domeniile .RO care fac e-commerce. Analiza este facuta pe 17.996 de domenii.

Clasarea in acest top a venit ca o surpriza placuta, nu stiam de intentia realizarii unui astfel de top si ceea ce ne bucura cel mai mult este faptul ca Shopernicus este mentionat in media de specialitate ca una din solutiile de comert online reale. Este o prima mentiune care ne bucura pentru ca reprezinta o mica recunoastere a efortului depus de echipa Argebit in ultimii 3 ani, a pasiunii si a orelor lungi petrecute  in procesul de analiza, de dezvoltare, design si implementare.

Suntem constienti ca valoarea platformei noastre de comert online nu sta intr-un top, sta in magazinele online realizate, in clientii multumiti si in vanzarile realizate, dar, asa, din cand in cand, ne simtim bine sa stim ca munca este apreciata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *