Creare site imobiliare: pret, termen si functionalitati

…sau cat costa crearea unui site pentru o agentie imobiliara?

Discutam des despre serviciul de creare site imobiliare si suntem de multe ori intrebati cat costa un site de imobiliare, ce lucruri sunt implicate in crearea unui site pentru o agentie imobiliara etc.

Intrebari pertinente, corecte, carora vom incerca sa le raspundem.

Creare site imobiliare
Afla cat costa crearea unui site de imobiliare

Unul din primele lucruri la care ma pot gandi este faptul ca sunt 3 tipuri de siteuri pentru o agentie imobiliara, alegerea unei solutii depinde de scopul urmarit.

Astfel:

Creare site imobiliare – site cu scopul de prezentare

Cea mai putin populara alegere, poate, practic este un site de prezentare realizat pentru agentia ta, care iti prezinta activitatea, cu datele de contact, zone etc.

Nu prezinta in timp real apartamentele, casele oferite spre vanzare. Scopul unui astfel de site este acela de a fi o carte de vizita pentru cine doreste sa te contacteze.

Excelent, dar se poate si mai bine. Poate iti doresti ca siteul agentiei tale sa listeze proprietatile, ca doar pe acelea le vinzi, nu?

Creare site imobiliare conectat la un ecosistem centralizat/la un site „mama”

O solutie pe care o intalnim destul de des in piata, care ofera avantaje, dar si dezavantaje, in acelasi timp. Avem solicitari de adaptare, de modificare a unor astfel de siteuri, dar de multe ori nu putem interveni in mod eficient.

Un astfel de site este creat practic de o agentie imobiliara centrala. Agentia centrala opereaza la randul ei, un site cu trafic mare, permitand, prin intermediul unor micro-siteuri si publicarea ofertelor agentiilor afiliatile.

Aparent o solutie buna, nu?

Ei bine, pana la un punct este buna. Siteul face parte dintr-un fel de solutie tip franciza, iti este pus la dispozitie (il cumperi adica) si tu iti publici apartamentele in siteul tau, listarile fiind importate si in siteul mama. Castigi timp, eficienta, nu?

Ei bine, exista si parti mai putin placute, in sensul ca nu prea ai control asupra solutiei oferite… Cam deloc. Si asta nu e bine.

De multe ori, siteul este gazduit pe serverele furnizorului, lucrurile fiind facute automatizat, algoritmic. Nu ai control asupra aspectelor legate de SEO, de modificari de functionalitati, de imbunatatiri etc. De multe ori avem astfel de situatii si nu numai in cazul agentiilor imobiliare, dar si in cazul agentiilor de turism, unde exista sisteme similare.

…si oare poti sa listezi proprietatile agentiei tale si in alte siteuri mari decat cel din care faci parte? Hmmm….

Solutia noastra?

Realizarea unui site de imobiliare propriu, asupra caruia ai 100% control

…si aici iti vom da ca exemplu

Crearea siteului agentiei imobiliare din Pitesti IdealImob.ro

De multe ori este cea mai buna alegere cand vine vorba despre crearea unui site de imobiliare, pentru ca imbina solutia eficienta cu controlul asupra propriei tale afaceri.

Si iti vom da ca exemplu un site realizat de noi pentru o agentie imobiliara din Pitesti, IdealImob.ro

Realizarea unui site de imobiliare pe solutie proprie, gazduit pe un server achitat de tine, cu posibilitatea de a upgrada siteul, de a adauga functionalitati. Poti modifica 100% siteul dupa cum doresti si este, de cele mai multe ori, solutia ideala.

Solutia asupra careia ai 100% control, iar controlul asupra afacerii tale este esential

Un asfel de site poate lista proprietatile agentiei tale in functie:

  • de zone
  • de pret
  • suprafata
  • dotari etc

Si toate acestea, prin intermediul unui motor specific instalat pe siteul tau si neconectat la un ecosistem care sa ii conditioneze functionarea, ca in exemplul nr 2.

Realizarea unui sistem puternic de filtre pentru listarea proprietatilor agentiei tale imobiliare

Dupa cum poti observa in imaginea de ai sus, realizarea unui site de imobiliare vine la pachet cu aspecte specifice, puternice, care iti permit tie ca administrator sa listezi proprietățile in mod eficient si vizitatorilor sa găsească ceea ce cauta usor.

Afla cat costa realizarea unui site pentru agentia ta imobiliara

Proprietatile sunt listate cu imagini multiple si permit contactarea usoara a agentului, dupa cum putem vedea in imaginea de mai sus si prezinta atribute multiple ale proprietatii, dintre care unele evidentiate.

Un site astfel realizat permite listarea unui numar teoretic nelimitat de proprietati si afisarea lor complexa, precum in imaginea de mai jos.

Am creat siteul agentiei imobiliare IdealImob.ro Pitesti

In concluzie, realizarea unui site de imobiliare poate fi o sarcina pe care o poti duce la bun sfarsit in mod eficient, in numai cateva zile! Agentia ta poate sa beneficieze de o afisare profesionala a proprietatilor, un site usor de folosit, optimizat pentru o buna indexare in motoarele de cautare, cu panou de administrare performant si protejat.

Suna bine? Noi zicem ca da!

Vrei sa afli cat costa siteul tau?

Daca iti place ce vezi in pagina aceasta si vrei sa afli cat costa siteul tau, logoul, magazinul tau online, trimite cererea ta prin intermediul formularului de mai jos sau da-ne un telefon la numarul

0723-635.639

    Acest site este protejat de reCAPTCHA and de Google Privacy Policy si Terms of Service