Cand clientii ne spun lucruri frumoase…

Cand clientii ne spun lucruri frumoase…

Nimic nu e mai placut decat sa stii ca ai facut o treaba buna!

Asa e?

Ei bine, in ultimele cateva zile am primit o serie de „recenzii”, sa le numim deosebite, ca parte a unor lucrari lansate, in curs de dezvoltare sau deja lansate! Unele dintre ele au venit in mod „oficial” ca marturii/testimoniale, altele, pur si simplu ca parte a unor discutii telefonice, pe WhatsApp (in ultima vreme discutam mult pe WhatsApp pentru ca feedbackul este foarte rapid)

„Comunicare excelenta si profesionalism. Ne-am dorit sa gasim o firma partenera pentru a colabora in efectuarea unui site catalog pentru magazinul nostru si am interactionat cu mai multe firme de profil, pana intr-o zi cand am ajuns la o echipa minunata si dedicata, Argebit. Am gasit exact ceea ce aveam nevoie: comunicare excelenta, idei optime in dezvoltarea proiectului nostru si profesionalism. Recomandam cu drag si cu toata increderea!”

„Later edit: …mi-a venti deja prima cerere de oferta aseara ? (discutie WhatsApp la 5 zile dupa lansarea proiectului)”

Stefan Stanciu, Manager www.decotexstyle.ro

Recenzia de mai sus a fost primita in urma dezvoltarii siteului firmei, www.decotexstyle.ro, site realizat sub forma unui catalog de broderii si lenjerii la comanda, o nebunie de culori si texturi.

„…primim comenzi doar prin intermediul siteului si a inceput sa mearga binisor. Am gasit si clienti cu care colaboram, pentru inceput e bine. Faci treaba buna…” (parte din discutie directa pe WhatsApp, fragment publicat cu permisiunea clientului)

Sorin Nedelea, Manager www.astraducericraiova.ro

Dupa cum apare mentionat si in recenzie, aceasta este de fapt o parte dintr-o discutie pe WhatsApp, discutie ce avea ca subiect o mica modificare a siteului la cateva luni bune dupa publicarea lui.

„…am vazut ca deja ai ramas fata material de lucru si ai epuizat toate materialele pe care ti le-am trimis, in seara asta incerc sa iti trimit o noua serie de materiale, nu mai sunt multe de făcut…oricum v-ati miscat foarte bine” (parte din discutie directa pe WhatsApp, fragment publicat cu permisiunea clientului)

Albert D, Manager service auto Bucuresti, lucrare in dezvoltare momentan

Tot din cadrul unei discutii, de data acesta telefonice am decupat urmatorul fragment:

„…dati-mi voie sa va strang mana prin telefon! Nu-mi vine sa cred ca e la noi! E de bine, e de super bine!!”

Mugur M, Manager firma amenajari interioare Bacau, lucrare in dezvoltare momentan

Fragmentele de mai sus sunt recente, din ultimele 2 saptamani si am decis sa le publicam aici pentru ca efectiv ne-au amintit de ce cream siteuri, de ce ne bucura atat de mult activitatea pe care o desfasuram, pe romaneste ne-au facut ziua frumoasa!

Ne-am dori sa spunem ca toate lucrurile sunt perfecte in aceasta lume…

Motivul pentru care astfel de testimoniale ale clientilor ne bucura atat de mult este ca, de partea cealalta am avut parte si de cateva situatii (din fericire doar de cateva din cele peste 500 de proiecte pe care le avem la activ), in cadrul carora oricat efort am depus si oricat am incercat sa comunicam, in scris, telefonic, fata in fata, clientul era in permanenta nemultumit („nimic nu e bine”, „nu-mi place nimic”, „nimic nu merge”). Am strans din dinti, am definit (de multe ori cu greu) ce anume „nu e bine” si „nu merge”, am redesenat, am redefinit si am finalizat proiectele.

In acest moment ne mandrim cu o rata de succes de peste 99% (da, au fost cateva proiecte, 2-3,  pe care am considerat util pentru ambele parti sa le incheiem de comun acord, pentru binele planetei si sanatatea noastra a tuturor, oricine lucreaza in servicii cred ca intelege astfel de situatii), avem in portofoliu clienti cu care colaboram de peste 7 ani de zile, clienti care isi bazeaza afacerea pe Shopernicus, solutia noastra software, sau care pur si simplu apeleaza la noi pentru diverse servicii, pe siteuri realizate pe diverse platforme.

Daca tot esti aici, citeste eBookul GRATUIT

Ce este important sa stii inainte de a-ti face un site

…ca sa nu te arunci in gol intr-un domeniu necunoscut si sa pierzi bani

Afla pe scurt ce conteaza cu adevarat cand doresti sa lansezi un site si fa cele mai eficiente alegeri in materie de cost si rezultate!

Descarca e-bookul!

In continuare ne bucuram in fiecare zi de siteurile create de noi, ne bucuram de clientii nostri si mai ales ne bucuram atunci cand ne spun cu bucurie ca au rezultate reale, masurabile, in baza lucrarilor dezvoltate de noi! Incercam sa fim in fiecare zi mai buni si sa invatam lucruri noi, pentru ca onlineul este in permanenta domeniul noutatilor!

Ei bine, cam despre asta a fost vorba.

Dar…

…daca vreti sa cititi mai multe lucruri frumoase, aruncati o privire la pagina de marturii de pe site, iar daca vreti sa discutam despre o lucrare, dati-ne un semn prin intermediul paginii de contact, sau un telefon!

Sau o bere rece la finalizarea proiectului!!

Sau la prima vanzare!

E bine asa?

PS: Ai o lucrare pe care doresti sa o dezvolti? Afla acum cat te costa sa dezvolti un site eficient cu noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *