Un magazin virtual personalizat sau unul standard?

Diferenta intre un magazin virtual personalizat si unul standard poate fi foarte mare. Un magazin virtual standard poate rezolva multe situatii comerciale dar…nu pe toate si, mai rau, de multe ori nu pe acelea de care ai TU nevoie!

Foarte interesant este faptul ca la fiecare 2-3 discutii cu potentialii clienti apare in discutie faptul ca ceea ce doresc pentru afacerea proprie este „ceva diferit”, altfel decat celelalte afaceri de profil (ceea ce de altfel este foarte bine pentru ca diferentierea in afaceri este intotdeauna benefica)

In schimb, acest lucru genereaza probleme atunci cand este vorba de realizarea unui magazin virtual pentru afacerea proprie, pentru ca, dupa cum spuneam, nevoile specifice nu sunt acoperite de un pachet software standard.

Si aici intervine personalizarea…

Un magazin virtual personalizat acopera situatii particulare afacerii tale, acopera acele situatii pe care doar tu le cunosti. In cazul unui site dedicat comertului online cu haine, nevoile sunt diferite de cele specifice unei afaceri cu perdele, cu bijuterii sau lemn. Din experienta, pot sa spun ca foarte rar am realizat un magazin virtual 100% standard, care sa nu aiba nevoie de personalizare, aproape de fiecare data am fost solicitati sa personalizam siteul intr-un grad mai mare sau mai mic, pentru a se potrivi cu nevoile afacerii clientului. Si noi am creat exact siteul pe care l-a dorit clientul, adaptat nevoilor sale.

Traim intr-o lume in care afacerile lupta din greu sa se diferentieze, sa fie altfel, iar in acest caz solutia cea mai buna este un magazin virtual personalizat, care sa se muleze pe nevoile specifice ale afacerii tale, oricare ar fi aceea.

Cere o oferta chiar azi pentru realizarea unui astfel de magazin virtual personalizat, specific nevoilor pe care DOAR TU le cunosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *