Intretinere/mentenanta siteuri web

Servicii de intretinere siteuri web si magazine online, de la update de continut, pana la creare bannere, reparatii si corecturi pe siteServiciul de intretinere se refera la asigurarea asistentei tehnice de specialitate ori de cate ori este nevoie (in baza unui contract lunar).

In urma incheierii unui contract de intretinere, va asigurati ca modificarile pe care doriti sa le efectuati pe perioada contractului, precum actualizari de continut, devirusari, corecturi, crearea de bannere, plasarea de bannere pe site, adaugare de noi functionalitati* vor avea un cost mic, fix, lunar, asigurandu-va astfel o baza de calcul exacta si protejandu-va de cheltuieli neprevazute in momentul realizarii siteului, cheltuieli prilejuite de actualizari neprevazute.

De asemenea diversele operatii tehnice precum crearea mailurilor, deblocarea lor in caz de situatii punctuale, configurarea mailurilor pe calculatorul local sau pe telefon etc, vor fi rezolvate de echipa noastra.

Citeste mai multe despre serviciul de intretinere al unui site si de ce este foarte important sa ai langa tine o echipa dedicata.

Devirusare site

In ultimul timp, numarul atacurilor informatice si al siteurilor virusate a crescut simtitor, motiv pentru care si nevoia de protectie si de asigurare a asistentei de specialitate in cazul unui atac informatic este reala.
Un site virusat poate fi blocat de Google pentru preintampinarea virusarii altor siteuri si poate fi, in cazul unei perioade mari de blocare, chiar penalizat si eliminat din cautari.

Asigurati-va ca siteul dvs va beneficia de o devirusare rapida si corecta.

* Nota: Dezvoltarile de noi functionalitati care implica modificari majore de structura nu fac parte din obiectul prezentului serviciu, acestea discutandu-se separat

Discuta cu echipa noastra in momentul solicitarii unui pachet de mentenanta, comunicand numarul de calculatoare pe care se vor configura emailurile, volumul de modificari etc.