Lumea se schimba. Poate e momentul sa faci o schimbare in afacerea ta…

Lumea se schimba. Poate e momentul sa faci o schimbare in afacerea ta…

Lumea se schimba.

Este o realitate. Este suficient sa ne uitam in jur. Suntem izolati la domiciliu, cu recomandarea generala de a minimiza interactiunea sociala, de a nu ne mai atinge lucruri, de a dezinfecta orice, o recomandare care vine tocmai impotriva modului nostru de viata social de zi cu zi…

E clar, lumea se schimba.

Analistii apreciaza faptul ca prezenta pandemie de COVID-19 este doar precursorul si catalizatorul unei pandemii economice, o criza de proportii centenare, o criza cum nu a mai fost, cum poate e odata la 100 de ani. Comparabila cu situatia de dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial…

Intrebarea este ce facem?

Ne oprim? Stam acasa pe canapea si ne uitam la stiri? La Netflix?

Sau facem ceva?

Poate nici nu trebuie atat de mult, poate cativa pasi sunt suficienti. Poate e important sa spui clientilor tai ca esti in continuare acolo pentru ei si ca vei face tot ce poti sa le oferi in continuare solutii de care si ei, la randul lor, au nevoie.

Poate e nevoie de ceva mai mult.

Poate e nevoie sa faci cateva schimbari reale in afacerea ta si sa treci (si) in online, acolo unde voiai sa treci de atata timp dar nu ai indraznit pentru ca ti se parea greu.

Si cine spune ca va fi usor? Noi cu siguranta nu spunem asta. Spunem ca alternativa nu prea exista.

Asa ca…fa ceva!

Fii vizibil pe Facebook, pe mail, pe YouTube, pe Instagram, la telefon, pe WhatsApp, pe ce vrei tu, dar fa ceva, de preferat diferit, pentru ca, in mod evident, ce ai facut pana acum nu va mai functiona la fel.

Fa un pas in online. Cu siguranta va fi diferit! Si s-ar putea chiar sa iti placa. Da, poate nu toate activitatile se preteaza la a fi dezvoltate online LA FEL. Poate anumite activitati trebuie modificate, adaptate (cineva pe Facebook intreba cum ne tundem, frate, online?!)

Cu siguranta nu iti putem oferi solutia si daca cineva spune ca o are, mai gandeste-te… Ne confruntam cu o situatie unica la care ne putem adapta din mers. Important este sa facem ceva, ceva diferit, sa cautam unghiuri diferite, abordari unice, altfel si sa mergem mai departe.

…si da, noi suntem aici in continuare, oferind servicii zi de zi, realizand siteuri si magazine online zi de zi, suntem prezenti aici, pe Facebook, pe mail, peste tot pe unde avem ocazia.

#staiacasa si #facevadiferit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *