Despre cum un magazin virtual bine realizat poate aduce inca 3 contracte!

Probabil ca sunt destul de putine companii de web development care abordeaza cererile clientilor sai cu maxima responsabilitate, seriozitate si pasiune precum Argebit. Acest lucru inseamna profesionalism pentru ca, din punctul meu de vedere, Ovidiu Oprescu si echipa sa au reusit sa indeplineasca cu succes cererile companiei noastre!

Nicolae Mihai (Brasov)
www.perdele-online.ro
www.takdecor.ro

Domnul Nicolae Mihai ne-a contactat pentru a-i concepe si dezvolta un magazin virtual de perdele, draperii, tapiterii, si accesorii, pe specificul afacerii existente (pe domeniul www.perdele-online.ro).

De-a lungul perioadei de dezvoltare am pastrat o stransa legatura, pe email si telefon, incat nici o clipa nu s-a simtit faptul ca nu suntem din acelasi oras si ca, de altfel, nu ne-am intalnit niciodata!

Realizarea lucrarii propriuzise ne-a ridicat cateva probleme tehnice pentru ca spre deosebire de alte domenii, un magazin virtual de perdele, care implica comanda personalizata in urma masuratorilor efectuate de catre client are anumite particularitati ce au trebuit suportate de catre platforma software dezvoltata. Pentru plata online am optat, in urma discutiilor cu clientul, pentru GECAD ePayment, solutie ce confera siguranta si flexibilitate.

Dupa realizarea magazinului online, surpriza placuta a venit tot din partea dlui Mihai Nicolae care ne-a solicitat refacerea siteului firmei, www.takdecor.ro, lucru care ne-a bucurat in mod deosebit, nu atat pentru ca era vorba de o lucrare in plus, ci pentru ca o a doua comanda din partea aceluiasi client inseamna ca ne-am facut treaba bine cu prima lucrare si clientul este multumit, iar un client multumit, aduce alti trei!

Bine, asta e o vorba, si nu intotdeauna o realitate, dar spre surpriza noastra, la cateva zile dupa lansarea siteului TAK Decor am fost contactati de magazinul Clades.ro (tot din Brasov), la recomandarea dlui Mihai Nicolae si in aceeasi zi am si semnat un contract de mentenanta cu magazinul virtual de hainute pentru copii www.clades.ro,  preluand astfel responsabilitatea intretinerii siteului din punct de vedere tehnic.

In acest moment, am semnat si un contract de intretinere pentru ambele siteuri dezvoltate pentru firma TAK Home Decoration SRL.

One thought on “Despre cum un magazin virtual bine realizat poate aduce inca 3 contracte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *