Despre crearea unui site care vinde – Ditheo.ro

Ideea de a avea un site de promovare era destul de veche,si dupa cateva incercari nereusite de a realiza propriul site cu diverse persoane cunoscute care se pricepeau la asta,am hotarat sa apelez la o firma specializata in web-design.

Am apelat la Ovidiu Oprescu si Argebit cunoscandu-i pe net,si…am avut noroc! Site-ul realizat de echipa lor este exact ceea ce imi doream: un site vesel, care sa placa atat copiilor cat si parintilor,care ofera incredere,siguranta,si care ne-a adus vanzarile asteptate. Colaborarea cu Argebit a fost una excelenta, o echipa prompta si serioasa,care vine in intampinarea cererii clientilor, cu propuneri si solutii ingenioase, sunt rapizi si eficienti ducand lucrarea la sfarsit in timpul estimat. Sunt foarte multumita de colaborarea cu Ovidiu Oprescu si echipa de la Argebit si nu am decat cuvinte de lauda despre profesionalismul si promptitudinea lor.

Geanina Grigore,
Director al SC DITHEO CULTURAL SRL (Bucuresti)
www.ditheo.ro

Doamna Geanina Grigore ne-a contactat, asa cum se intampla de cele mai multe ori, prin intermediul internetului, cerandu-ne o oferta pentru realizarea unui site pentru afacerea pe care o conduce, si anume tabere pentru copii. Dat fiind domeniul, am considerat ca trebuie o abordare grafica un pic diferita, pentru ca siteul creat sa placa atat copiilor cat si parintilor. De aceea am incercat sa iesim putin din standardul care ne place atat de mult si sa cream un site „rotund”, cu forme fluide si culori vesele, ceea ce, daca vreti sa ne credeti, nu este chiar atat de usor.

In specificatiile initiale s-a cerut de asemenea sa se poata afisa o lista de tabere si locatii disponibile incat vizitatorii siteului sa poata face rezervari direct prin intermediul siteului. De asemenea, pentru ca siteul creat sa fie usor administrabil, am optat pentru construirea lui pe o platforma de administrare de continut foarte populara si puternica, si anume WordPress, binecunoscuta platforma de blogging, acest lucru fiind impus si de faptul ca in momentul stabilirii cerintelor, am discutat si despre instalarea unui blog unde sa se poata povesti aventurile traite in tabara. Alegerea WordPressului ca solutie de administrare de continut a venit de la sine…

Au urmat cateva propuneri grafice, cateva intoarceri relativ mici, cred ca am picat oarecum de la inceput pe ceea ce si-a dorit doamna Grigore si dupa o perioada de cateva zile de hei-rup am finalizat siteul care poate fi in acest moment vizitat la adresa www.ditheo.ro

Dupa lansarea siteului am semnat cu SC Ditheo Cultural SRL inca doua contracte, unul de intretinere, in baza caruia administram acum siteul si unul de promovare a siteului in baza caruia aducem clienti care…genereaza vanzari!

Ca si observatie, am fost deosebit de bucurosi cand doamna Grigore ne-a sunat la numai o zi dupa inceperea campaniei de promovare sa ne spuna ca a fost contactata de o agentie de turism din Bucovina pentru a semna un contract pentru organizarea de tabere in acea zona si o saptamana mai tarziu doamna Grigore inca ne mai suna sa ne povesteasca despre cat de frumos decurg lucrurile si cum primeste cereri de oferta, siteul generand o serie intreaga de oportunitati de afaceri! Pentru noi entuziasmul doamnei a valorat mai mult decat suma platita pentru realizarea siteului!

Putem spune de asemenea ca in acest moment firma organizeaza tabere si in Bucovina(!!!) si ca inca doi clienti ne-au sunat (pentru un site de prezentare si pentru un magazin virtual) ca urmare a recomandarilor primite din partea doamnei Grigore careia ii multumim pentru bunavointa si entuziasm!

Ah, si inca ceva! Aproape la fiecare discutie telefonica cu un potential client siteul Ditheo apare in discutie ca site care place si pe care potentialul client il vrea ca referinta.

Si doar ca observatie, pe doamna Grigore am intalnit-o abia dupa realizarea si achitarea siteului (care s-a facut prin banca), in momentul in care am ajuns in Bucuresti pentru semnarea unui alt contract pentru realizarea unui magazin virtual de centrale, moment in care am semnat efectiv, la insistenta mea, contractul (doar ca suport pentru factura, pentru ca lucrarea era deja finalizata), moment in care am stat la o cafea la una din gradinitele in care isi desfasoara firma activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *