Siteuri de prezentare

In acest moment, in portofoliul nostru se gasesc peste 400 de lucrari web, de la siteuri de prezentare, la cataloage de produse, magazine online dezvoltate pe solutie proprie, pana la aplicatii complet personalizate, pe nevoile clientului. Prezentam mai jos cateva din lucrarile realizate.

Catering Show, servicii de catering in Pitesti

Unul din principalii furnizori de servicii de catering in Pitesti si in imprejurimi a decis sa ne incredinteze refacerea siteului de prezentare, in baza identitatii vizuale existente. Proiectul a implicat realizarea designului grafic, realizarea fotografiilor, conceperea completa a textelor, optimizarea acestora pentru o buna indexare, gazduirea siteului, precum si promovarea acestuia

Coremi SA Pitesti

Inca de la inceputul discutiei s-a pus problema dezvoltarii unui site web care sa corespunda identitatii vizuale a firmei, un site cu un aspect modern, impunator si care sa apara in cautari pentru anumite criterii locale. Echipa Argebit a preluat toate sarcinile, de la creatie, la concepere de continut si on page SEO

MarianasRengorink.dk, servicii de curatenie in Danemarca

Un site de prezentare dezvoltat pentru public tinta din Danemarca, MarianasRengoring.dk a reprezentat o provocare interesanta prin faptul ca...nu cunosteam limba chiar deloc. Rezultatul a fost insa apreciat, deci lucrarea a fost bine facuta! Mai mult de atat, siteul s-a pozitionat in Google destul de repede pentru criteriile dorite.

Natural Design, site de prezentare, amenajari exterioare

Echipa Natural Design ne-a solicitat un redesign al siteului pentru a sustine noua campanie de promovare, precum si identitatea curenta a firmei. Argebit a preluat realizarea integrala a siteului, creatie, concepere continut, populare site, intretinere

TAK Decor, site de prezentare

Dupa realizarea magazinului online de perdele si accesorii al firmei, am fost solicitati sa dam o noua fata siteului de prezentare al firmei. Suntem mandri sa va prezentam rezultatul!

Site de prezentare pentru taberele Ditheo

Firma SC Ditheo Cultural SRL din Bucuresti functioneaza din anul 2005 si este specializata in organizarea de tabere pentru prescolari si scolari, in doua locatii speciale: la Bran (jud. Brasov) si Curtea de Arges (jud. Arges). Dat fiind specificul activitatii, si anume lucrul direct cu copiii, am dorit ca siteul sa reprezinte pe deplin activitatea desfasurata si bucuria pe care o traiesc copiii de fiecare data cand pleaca in tabara. Astfel s-a nascut www.ditheo.ro, un site dedicat in acelasi timp parintilor dar si copiilor

Argebiz.ro, Piata Online Arges

Argebiz.ro este Piata Online a judetului Arges, o piata care sa asigure participantilor conditii optime pentru gasirea unor noi oportunitati de afaceri si a unor noi parteneri. Chiar daca in acest moment mai sunt multe de facut,credem ca versiunea tocmai lansata poate fi un excelent punct de sprijin in aceste vremuri economice tulburi, asa ca va invitam sa va inscrieti firma IN MOD GRATUIT in Argebiz.ro!

Hotel Yaky Center, Pitesti

Hotelul YakyCenter este primul hotel de tip business din noua zona centrala a Pitestiului si are onoarea de a gazdui la cele mai inalte standarde unii dintre cei mai exigenti oaspeti din toate colturile lumii. Locatia centrala si proximitatea fata de Primaria Pitesti si Casa Alba ofera un acces facil oaspetilor nostri catre cele mai importante puncte de interes ale orasului.

New Design Composite

SC New Design Composite SRL are ca obiect de activitate productia diverselor articole realizate din rasini armate cu fibra de sticla si materiale compozite,articole care sunt realizate in matrite deschise,conceptele si modelele apartinind exclusiv organizatiei(in cazul suprastructurilor din fibra)

Intens Prest SRL

Fondata la 25 iulie 1991, Intens Prest si-a inceput activitatea in domeniul lucrarilor de cai ferate - reparatii cai ferate si subtraversari. In acelasi an, societatea si-a largit aria de activitate in domeniul exploatarii resurselor minerale, prin concesionarea Balastierei Catanele.

Sanovital

SANOVITAL este un centru modern, privat care vine in intampinarea celor ce-i trec pragul cu o gama variata de servicii medicale si de intretinere.

Alte siteuri:

  • www.lixland.ro
  • www.fixteam.ro
  • www.ambra.ro
  • www.generalcleaning.ro
Magazin online la cheie, pe solutie proprie, cu livrare intr-o zi! Peste 100 de magazine dezvoltate! Cere CHIAR ACUM demo sa vezi ce usor e!