Din nou ceva despre plata anuala a domeniilor .ro

Am mai scris despre acest lucru aici (e mult de atunci, stiu) dar, pentru ca apare din nou in discutiile zilnice cu clientii, am zis sa punctam si noi aici. Astfel, comunicatul ICI Romania (www.rotld.ro – autoritatea emitenta a numelor de domenii), comunicat publicat pe siteul lor pe data de 26 Ianuarie 2017 spune asa(decupam doar concluzia):

„În luna iulie, ministerul va publica spre consultare proiectul de lege. Proiectul va rămâne în consultare publică pentru cel puțin 30 de zile, timp în care ministerul va organiza cel puțin o dezbatere la sediul MCSI pe marginea proiectului de lege.

Urmare a procesului de consultare publică ministerul va prezenta forma finală a proiectului de lege în Guvern, în luna septembrie.”

Altfel spus, modificarea ce era prevazuta a intra in vigoare cu data de 1 Iulie 2017, abia se pune in discutie in Iulie, iar in Septembrie putem discuta despre un proiect de lege.

Oricum ar fi, consider ca nu ne mai putem ascunde dupa deget, se va ajunge la plata anuala a domeniilor .ro, oricum s-ar numi acest lucru, fie ca ne place, fie ca nu, pentru ca in acest moment ne aflam cu siguranta intr-o situatie de nenormalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *